Тържеството с кетъринг

Как протича подготовката за тържеството с кетъринг

Независимо от вида на събитието, независимо дали става въпрос за маса на бюфет или сватба. Организацията на празника се осъществява всеки път по индивидуална схема. Отделен избор на менюта. Транспорт, нюанси в интериорните детайли и оформлението на масата, включително време за подготовка от 14 дни до 2-3 месеца.

Така че, за сватби, големи корпоративни събития и социални събития.

Понякога е необходимо да се свържете със специалист по организиране на кетъринг и развлекателни програми. В този случай услугите за обществено хранене ще включват не само приготвяне и сервиране на храна от сервитьорите, но и консултантски услуги.

Времето за подготовка и организиране на кетъринг зависи от броя на гостите. Както и формата и сценария на празника. Обикновено в случаите, когато се подготвя сценарий за тържество, клиентът и организаторът обсъждат времето за сервиране на храна и напитки. По принцип тази почивка между сервиране на ястия е 15 минути.

Обслужването на най-високо ниво, включва готвене на мястото на банкета, почти преди сервиране.
Понякога в такива случаи ястията се сервират непрекъснато през цялото тържество. Тоест, в началото гостите са поканени да изпият чаша шампанско с канапе. След това могат да ги поканят на маси, сервирани със студени мезета, след известно време могат да ги поканят на маси с горещи мезета, след това десерти и торти. По желание на клиента сервирането на храна може да продължи до началото на следващия ден.
Подготовката за сватбата е по малко по-различен сценарий.

Целият празник е разделен на няколко блока. Що се отнася до менюто, основният момент.

Който организаторите щателно разчитат, е представянето на сватбената торта. Тъй като тя е последната част от тържеството.
Сватбите на нашето време ни оставят навика на богато хранен гост. Въпреки че много специалисти по кетъринг съветват 1200 грама лакомства за един гост. Отбелязва се също, че ако сватбата се провежда на чист въздух, тогава менюто за един човек се препоръчва да се увеличи с 30%.
Ето, за да оцените основните предимства на кетъринга:

Тържеството с кетъринг

• Организиране на почивката на място, удобно за Вас, било то яхта, морски бряг или друго място, където няма кухня.
• Скоростта на организиране на празника е според Вашите предпочитания.
• Индивидуално подбрано меню, разнообразие от закуски, топли и студени закуски.
• Индивидуално пригоден сценарий, като се вземат предвид темите и нюансите на Вашето тържество и много други.

Поканените фирми за кетъринг трябва да бъдат професионалисти в своята област.

Защото степента на удовлетвореност на гостите зависи от това, особено що се отнася до сватбите. Професионалистите също са необходими, за да сте сигурни, че на този празник не е нужно да готвите сами и че ще спестите това време, за да го прекарате забавно и безгрижно

Какви услуги предоставя кетъринг фирмата

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends