Fiore Catering

За нас

За Нас

Екипът на Fiore Catering, всяко събитие е предизвикателство, което нашият малък, но силно ентусиазиран екип, преодоляваме влагайки своя професионализъм, като се съобразяваме и с Вашите намерения и изисквания.

Целта ни е да останете емоционално удовлетворени от нашия кетъринг, след завършека на събитието Ви – социално, корпоративно или чисто празнично.

Разполагаме с млад екип от професионалисти, които имат над 10 годишен опит в организирането, провеждането, обслужване и моделиране на множество, различни по характер събития. Всеки от нас е с доказани качества в областта си и е отдаден на професията си. Може да ни поверите цялостната организация на Вашето частно или корпоративно събитие или да ни се доверите и да доставим наши ястия във Вашия дом или офис.

Стандартите, към които се придържаме са безупречно обслужване, безопасност на храната и отлична хигиена. За нас е важно винаги да използваме старателно подбрани висококачествени продукти от доказани в областта източници.

Балансирайки между Вашите желания и бюджета, с който разполагате ние ще успеем да осъществим едно незабравимо за Вас събитие.

Fiore di Catering, Ви обещава невероятни емоции и страхотно прекарване с нашия кетъринг.

Оценете ни!
[Общо: 1 Средно: 5]