За нас

За Нас

Екипът на Fiore di Catering, всяко събитие е предизвикателство, което нашият малък, но силно ентусиазиран екип, преодоляваме влагайки своя професионализъм, като се съобразяваме и с Вашите намерения и изисквания.
Целта ни е да останете емоционално удовлетворени от нашия кетъринг, след завършека на събитието Ви – социално, корпоративно или чисто празнично.
Разполагаме с млад екип от професионалисти, които имат над 10 годишен опит в организирането, провеждането, обслужване и моделиране на множество, различни по характер събития. Всеки от нас е с доказани качества в областта си и е отдаден на професията си. Може да ни поверите цялостната организация на Вашето частно или корпоративно събитие или да ни се доверите и да доставим наши ястия във Вашия дом или офис.
Стандартите, към които се придържаме са безупречно обслужване, безопасност на храната и отлична хигиена. За нас е важно винаги да използваме старателно подбрани висококачествени продукти от доказани в областта източници.
Балансирайки между Вашите желания и бюджета, с който разполагате ние ще успеем да осъществим едно незабравимо за Вас събитие.
Фиоре, Ви обещава невероятни емоции и страхотно прекарване с нашия кетъринг.