Невероятни парти хапки за всеки вкус

В днешно време е тенденция да се правят организирани коктейли в различен формат и мащаб за редица мероприятия. Например откриване на нови търговски обекти, изложби, представяне на нови продукти. Също така семинари, тийм билдинги и не на последно място частни събития.

Всеки един коктейл е съпроводен по традиция поне с една чаша вино или шампанско, а често и с различни по вид, цвят и вкус хапки към нея.

Така наречените коктейлни хапки имат важна роля за всяко едно подобно събитие. Те придават известна изисканост, като същевременно експлозията от различни вкусове. Само в една хапка допринасят за приповдигнато чувство, тържественост на събитието. И разбира се за допълнителна наслада към чашата с хубаво вино.

коктейлни хапки

Представете си само как влизате в залата на някое мероприятие и забелязвате украсена бар маса. На която е разположена палитра от множество плата с хапки във всякакви цветове и вкусове. Едва ли ще се намери човек, който би устоял на изкушението да опита поне едно късче  от нещо различно което нито е виждал нито е вкусвал досега, като съчетанието от вкусове е специално подбрано да подобава на вкуса на виното.

На последно място бих добавил, че всяко подобно организирано събитие трябва да съдържа известна доза сладост, затова и част от коктейлните хапки са именно натам ориентирани. Какво е един добър завършек на вечерта без нещо сладко за десерт?

Поръчка на коктейлни хапки

Спешни поръчки и доставки /в рамките на 48 часа/ се извършват след предварително одобрение от наш сътрудник и се начисляват 30% надценка на общата сума.
Към поръчки на плата на стойност под 100 лв. се начисляват 20 лв. транспортни разходи.

*Всички цени са без ДДС.

Всички снимки на коктейлни хапки и парти хапки са илюстративни

За доброто протичане на всяко едно събитие има много фактори, но едно нещо седи почти винаги на първите места – храната! Всичко свързано с нея има значение! Как е поднесена? Как изглежда? Съчетава ли се с напитките? “Пасва” ли на типа събитие? А вкусът?

Парти и коктейлни хапки

Ние от Фиоре кетъринг, сме специализирани в изработването на тези малки бижута наречени коктейлни хапки. След години на добиване на нужния ни опит, нашите кулинари успяват да съчетаят всичко необходимо за едно завършено ястие, но в миниатюрни размери. Това което може да очаквате от нас са разнообразни комбинации от цял свят, внимание към детайла, качествени продукти и перфектно изпълнение.

Нашето меню изобилства от ръчно изработени сокени и сладки изкушения за Вас!

Просто изберете, поръчайте и ние ще Ви доставим повече от просто една храна. Ще Ви предложим едно истинско изживяване за Вашето небце. Ако пък имате своите колебания, то се свържете с нас. Ние ще Ви насочим и помогнем с избора.

Коктейлните хапки са нещо нормално за изисканите и специални поводи. В същността си са храна, за която не са ни нужни никакви прибори/ било то вилица,нож или лъжица/. Това прави коктейлните хапки изключително подходящи в работна обстановка. Формална или неформална. Те са страхотен начин да впечатлите гостите си – с екзотчни комбинации и вкусове, но и с традиционни и класически ястия в умален и модерен прочит. Ако изберете подобно меню за Вашето мероприятие, то вие ще може да избирате от огромно разнообразие от съчетания на висококачествени продукти.

коктейлни хапки 1

Също така лесно бихме могли да задоволим дори най-взискателните ни гости, защото  асортиментът няма да е ограничен, а ще бъде изключително широк и ще има по нещо за всеки вкус. Всичко това е така, защото възможностите при изхранването с коктейлни хапки е несравнимо и реално възможностите са безчет. Друг голям плюс, когато изберете този вид изхранване, е че няма да има необходимост от голямо пространство за провеждането на Вашето мероприятие. Гостите няма да имат нуждата да са седнали, за да консумират предложените от Вас коктейлни хапки. Липсата на фиксирани места ще доведе и до по-лесна комуникация между гостите, и ще превърне вечерта в едно приятно и незабравимо преживяване.

Разгледайте и нашата страница във Facebook!

Спаначено палачинково руло със сьомга и крема

38 лв. (28 броя)

Спаначено палачинково руло със сьомга и крема

Яйца, мляко, брашно, спанак, сьомга, крема.

Виж Снимка →

Бекон с моцарела и чери домати, поръсено с босилек

33 лв. (28 броя)

Бекон с моцарела и чери домати, поръсено с босилек

Чери домат гарниран с ементал и бекон слайс.  

Виж Снимка →

Хапки от сьомга с крема и лимон

34 ЛВ. (28 броя)

Хапки от сьомга с крема и лимон

Канапе от бял хляб, масло, крема, сьомга, лимон, копър  

Виж Снимка →

Хапки асорти с луканка, филе елена и шунка

35 лв. (28 броя)

Хапки асорти с луканка, филе елена и шунка

Канапе от бял хляб, масло, кисела краставичка, крема, луканка / филе елена / шунка.

Виж Снимка →

Палачинково руло с крема, чедър, бекон и зелени  подправки

36 лв. (28 броя)

Палачинково руло с крема, чедър, бекон и зелени подправки

Яйца, брашно, мляко, крема сирене, чедър, бекон, магданоз, копър, сол и бял пипер.  

Виж Снимка →

Сирене обвито от тиквичка на грил и песто

33 лв. (28 броя)

Сирене обвито от тиквичка на грил и песто

Бяло сирене, грилована тиквичка, домашно приготвено песто.

Виж Снимка →

Eментал с черно грозде

33 лв. (28 броя)

Eментал с черно грозде

Черно грозде овкусено с мед, парченца ементал и листенца мента.

Виж Снимка →