Кетъринг услугата

Кетъринг услугата предоставя на клиента възможността да опита доста разнообразни храни и напитки с едно отваряне на домашния компютър или телефон.

Човек има възможност да избере и поръча точно това, което трудно би успял да приготви и съчетае вкусово. Така както професионалистите работещи в кетъринг компания и при това с доставка и подредба на домът му според неговите лични предпочитания. Може да избере час и дата на доставката транспорт и сглобяване при нужда от шатра. Изграждане на бар, коктейлни маси, чаши, чинии, посуда, обслужване от професионален сервитьор и барман. Подредба на двор, музикално озвучение, доставка на напитки и охлаждащи системи, затоплящи системи.

Кетъринг услугата

Украса с цветя, украса с балони, цветови комбинации на покривки, елатани и тн.

Най важното е избора на правилната кетъринг фирма за да е спокоен човек и щастлив на специалният си повод. И най важната част е след събитието да се отдаде на заслужена почивка без ангажимент за чистене. Събиране на мръсни прибори, чинии, чаши, разглабяне на шатри и товарене на маси и инвентар.

Винаги преди поръчка е хубаво да има личен контакт с мениджъра на Вашето събитие. За да може той да бъде запознат с изискванията Ви и специалните Ви желания за партито. Трябва да се съчетаят алкохолните напитки с храните по най-правилния начин. За да се получи желания от Вас ефект на удовлетворение и при гостите Ви и при Вас. Когато подберете правилната фирма вие ще получите оферта. В която ясно и нагледно е описана всяка една част от Вашата поръчка и е поставена цена на всеки детайл.

По този начин може да изберете дали нещо не надвишава бюджета ви и дали нещо от офертата изпратена от агента на фирмата не ви допада. Било то като цена или количества.

След като всичко вече е уточнено следва потвърждение на офертата от ваша страна и съответно след това и от страна на компанията на която сте се спрели. Понякога за големи събития е необходимо и предварително плащане на част от сумата и договор за изпълнението на цялата поръчка за спокойствието и на двете страни. След това на датата и в предварително уговорения час на събитието е важно да има представител на вас или самия вие да сте там за да може да удобрите подредбата на залата или мястото на което ще се проведе вашето празненство.

Предимствата на кетъринга

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends