Кетъринг в офиса

Кетъринг в офиса

В последните две години офисните пространства са опустели и се усеща липсата на така приятното жужене на трудещи се хора.

Работещи машини и принтери бълващи страница след страница документи. Разбира се, работата от вкъщи има и своите позитиви, като късното ставане (около 3 минути преди започването на срещата) и креативните облекла, където спортно-елегантния стил вече придобива ново изражение. С падането на мерките, все повече фирми започват да въвеждат хибриден начин на работа.

Едно от решенията да привлекат персонала отново на работното място е храната – вълшебството. Което ни кара да се чувстваме добре, да се социализираме, да бъдем по-благи и да възвърнем разговорите около кафе машината през добре оползотвореното (не)работно време. Фиоре Кетъринг е партньор на много международни компании и учебни заведения и можете да разчитате на нас да направим завръщането в офиса по-приятно за всички!

Кетъринг в офиса

Най-предпочитаните часове за кетъринг са в сутрешния диапазон между 10 и 12 часа преди обед и следобед след 15часа.

Тогава служителите вече са се погрижили за най-неотложните задачи за деня или вече имат нужда от кратка сладка следобедна почивка. Ние можем да приложим разнообразие от солени хапки за закуска или брънч, както и сладки изкушения за следобедна меренда. Освен за общото благосъстояние на колегите. Можем да се погрижим да почерпите подобаващо екипа за добре свършена работа със следобедна кафе пауза или плата по поръчка, подходящи за вегани и вегетарианци.

Благодарение на отлично оборудвания ни екип, ние ще се погрижим както за храната. Така и за това да има къде да оставите шоколадовата палачинка с маскарпоне и ягоди докато вдигате наздравица в изисканите ни чаши за шампанско. Необходима ни е само малка площ без бюра и други обемни предмети. Където можем да разположим високи маси и бар маси. Така вашето парти ще има завършен професионален вид и ще бъде истинско удоволствие за всички колеги и приятели.

Коктейлни хапки

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends