Коктейлни хапки

Коктейлни хапки

Коктейлните хапки са нещо нормално за изисканите и специални поводи. В същността си са храна, за която не са ни нужни никакви прибори /било то вилица, нож или лъжица/.

Това прави коктейлните хапки изключително подходящи в работна обстановка. Било то формална или неформална. Те са страхотен начин да впечатлите гостите си – с екзотични комбинации и вкусове. Kо и с традиционни и класически ястия в умален и модерен прочит.

Ако изберете подобно меню за Вашето мероприятие, то вие ще може да избирате от огромно разнообразие от съчетания на висококачествени продукти. Също така лесно бихме могли да задоволим дори най-взискателните ни гости. Защото асортиментът няма да е ограничен, а ще бъде изключително широк и ще има по нещо за всеки вкус. Все повече навлиза желанието за здравословно хранене, вегетарианските и веганските предложения. Нашите кулинари постоянно усъвършенстват познанията си и се опитват да бъдат все по-креативни в поднасянето на хапки съвпадащи с кетодиети. Всичко това е така, защото възможностите при изхранването с коктейлни хапки е несравнимо и реално възможностите са безчет.

Коктейлни хапки

Друг голям плюс, когато изберете този вид изхранване, е че няма да има необходимост от голямо пространство за провеждането на Вашето мероприятие, а това ще намали самите разходи.

Гостите на подобен ивент няма да имат нуждата да са седнали, за да консумират предложените от Вас коктейлни хапки. Липсата на фиксирани места ще доведе и до по-лесна комуникация между гостите, и ще превърне вечерта в едно приятно и незабравимо преживяване.

Изключителното разнообразие на хранителни комбинации, техники и вкусове може да бъде подсилено допълнително с подходящите напитки. Било то високоалкохолни или не. Не рядко именно храната бива нагаждана по тематичния алкохол на събитието. Важното в случая е, че каквото и да е в центъра на вниманието – храната си остава изключително важна част от събитието и може да накара гостете Ви да се почувстват специални.

Какво е кетъринг?

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends