fiore logo 2

Fiore Catering

Е един млад екип с изключителен опит и страхотно отношение към своите клиенти. Ние сме една отговорна и добре организирана фирма за кетъринг в София, която ще направи всичко необходимо за да изпълни всяко едно желание, за да бъдете доволни и щастливи. Fiore Catering (кетъринг София) предлага голям избор от изключително вкусни и стилни хапки. Качеството на обслужването и храната, която предлагаме е безупречно. Те спазват всички стандарти за безопасност и хигиена, за които може да гарантираме. Всички продукти, които използваме в нашата работа са винаги пресни и свежи. Най-добрият и стилен кетъринг в София е Fiore Catering. Ние ще организираме всяко едно събитие, което поискате и ще се погрижим за всеки елемент и детайл, за да може  Вие да се отпуснете и забавлявате заедно с Вашите гости. Ще направим всяко едно мероприятие стилно и запомнящо се, благодарение на нашето перфектно обслужване и превъзходна храна, за която ще говорят и след партито.

За доброто протичане на всяко едно събитие има много фактори, но едно нещо седи почти винаги на първите места – храната! Всичко свързано с нея има значение! Как е поднесена? Как изглежда? Съчетава ли се с напитките? „Пасва” ли на типа събитие? А вкусът? Ние от Фиоре кетъринг, сме специализирани в изработката на тези малки бижута наречени коктейлни хапки. След години на добиване на нужния ни опит, нашите кулинари успяват да съчетаят всичко необходимо за едно завършено ястие, но в минатюрни размери. Това което може да очаквате от нас са разнообразни комбинации от цял свят, внимание към детайла, качествени продукти и перфектно изпълнение Ние от Фиоре кетъринг ще Ви доставим не просто храна , а едно изживяване за Вашето небце!

Нашите СПЕЦИАЛНИ предложения

Маса Ф180

>Цена – 39.99 лв.…

Чиния Ф19

Цена – 0.49 лв.…

кетъринг фирма софия
Състав на хапките Всички продукти, които използваме в нашата работа са винаги пресни и свежи. Философията ни за храната е проста – високо качество, приготвяйки храната с изключително внимание към детайлите. 
Производство Влагаме нашата енергия, страст и творчество в подбора и изработката на Вашето меню. Всяка хапка  е помислена и създадена така, че да бъде наслада както за окото, така и за небцето.
Условия за доставка

Доставка се извършва само при поръчка на храна, напитки и/или сервиз на стойност над 200 лв. без включен транспорт. Поръчки без актуален адрес и телефон за контакт не се приемат!

Анулиране на поръчкаОтказ на потвърдена и приета поръчка, може да се направи максимум 24 часа преди заявения час на доставка или най-късно до 15:00 ч. на предходния ден. Анулирането на поръчка може да се извърши по телефон, e-mail или чрез формата за контакти.