Защо да изберете кетъринг услуга?

Защо да изберете кетъринг услуга?

Основните причини, поради които трябва да изберете кетъринг:

Ще спестите добро количество време, в което ще можете да решите други важни въпроси, свързани с организацията на събитието, което имате, докато кетъринг компанията се грижи за всичко;

Ще получите комплексно обслужване – обикновено цената на храната включва услугите на сервитьори;

Ще Ви се предостави консултация по меню – Добрите професионални съвети ще Ви помогнат да избегнете недоразумения и да осигурите оптимално хранене за Вашите гости. Благодарение на огромното разнообразие от ястия, екипът ни може да предложи меню, което да отговаря на всеки вкус;

Няма да е нужно да се притеснявате за прибори за хранене, чинии и покривки. Ще Ви помогнем и за декорацията на помещението. Това е значителна причина, поради която кетърингът се търси за различни събития.

Защо да изберете кетъринг услуга?

Друг плюс е възможността за договаряне на цена, тъй като цената обикновено е свързана с избраното меню, продължителността на цялото събитие и броя на поканените гости.

Кетърингът винаги  е в крак с времето, той владее нови технологии и е готов да експериментира, затова просто няма как да спре да бъде актуален. Ето защо ние сме готови да вземем предвид индивидуалните гастрономически особености на клиентите и да създадем меню специално за събитието Ви. Във всеки случай трябва да се вземат предвид характеристиките на гостите и това да бъде обсъдено в разговор с нас.

Вие ще получите:

Защо да изберете кетъринг? Най-подробната търговска оферта за Вашето събитие.

Бързо решение. Нашите специалисти без забавяне ще създадат уникална оферта специално за Вашето събитие.

Свежа кухня. Ние считаме за професионална етика да приготвяме ястия от най-пресни съставки – вашите вкусови рецептори ще станат най-добрите експерти.

Безупречно отношение. От момента на получаване на заявката до последната минута на събитието, с Вас ще контактува мениджър, с когото можете да се свържете по всяко време на деня, в който и да е ден от седмицата.

Рецепта от Fiore di Catering

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *