Табуле с червена киноа

Табуле с червена киноа и фермерско козе сирене е уникална и изискана гурме визия. Която обединява традиционните вкусове на ливанската кухня с модерния кулинарен стил. Това ястие представлява удивителна симфония от вкусове, текстури и аромати. Която пренася ястията в свят на удоволствия и вкусови изживявания.

В основата на табулето се крие червена киноа, богата на протеини и фибри.

С неповторима текстура и характерен леко розов цвят. Тази суперхрана предоставя не само вкусова наслада, но и изключителни хранителни предимства. Смесена със свежи краставици, домати и ароматен магданоз, червената киноа създава свежа и хрупкава основа за ястието. Текстурата и нотките на лека ореховост на киноата обогатяват хапките и правят всяка ухайващо вкусна.

За да се подчертае комплексността на вкусовете, се добавя фермерско козе сирене. Този кремообразен сирене има плътен и интензивен вкус, който се сле с нежността на киноата и свежестта на зеленчуците. Сиренето допълва ястието с лека пикантност и соленост, придавайки му богат вкус и баланс.

За да се въздигне ароматът и вкусът на табулето

Добавят се сок от лимон и студено пресовано маслиново масло. Лимоновият сок придава на ястието свежест и лек киселинен акцент, който се слива перфектно с нюансите на червената киноа и сиренето. Маслиновото масло придава кадифена текстура и обогатява аромата на ястието с богатството на свежи зехтинени нотки.

Табуле с червена киноа

За финален акцент, се добавят изпечени ядки като печени фъстъци или нарязани бадеми. Тези ядки придават на табулето хрупкава текстура и богат вкус, които допълват кремообразната структура на сиренето и плътната текстура на киноата.
Табуле с червена киноа и фермерско козе сирене не е просто ястие – това е изкушение за сетивата, удоволствие за вкусовете и празник за душата.

Тя представлява усъвършенстваната интеграция на изкусност и иновации, предоставяйки вкусови изживявания, които пренасят вкусовете в свят на кулинарни изкушения. С всяка хапка табулето предлага уникална симфония от аромати и вкусове, които оживяват в сетивата, като покана за гурме пътешествие в света на вкуса и удоволствията.

Видове кетъринг

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends