Корпоративно събитие

Корпоративно събитие

След уточняването на ориентировъчния бюджет, както и приблизителният брой гости, започва същинската част по организирането на събитието.
На първо място трябва да бъде подбрана най-подходящата локация. При тази стъпка е важно да се знае събитието вътрешно ли е/тоест за служителите на компанията/ или е външно/за служители, клиенти, доставчици и външни сътрудници/. Залата трябва да бъде на удобно място и да е просторна, близо както до паркинг зона, така и до обществен транспорт.

След избирането на зала, следва избор на типа ивент и последващото определяне на разположението в залата, както на гостите, така и на сервиза. Тук идва време да изберем озвучител и осветител, които са от съществена важност за събитието ни.

Корпоративно събитие

Естествено трябва да бъде помислено и за кетъринг менюто и напитките, които ще бъдат поднесени на гостите. Количеството трябва да е съобразено с броя на гостите и продължителността на ивента.
Логистиката е друг важен и съществен момент в организацията на събития. Обикновено този процес отнема повече време от самия ивент. Нужно е да се обърне специално внимание на всяка стъпка, за да може събитието да протече гладко и безпроблемно.

Не на последно място трябва да помислим и за цялостната атмосфера на събитието. Декорацията не бива да бъде подценявана, тъй като би могла да вдъхне още повече стил на Вашето събитие.

Коктейлни хапки

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends