Кетъринг услугата и нейните предимства

Кетъринг услугата и нейните предимства

Кетъринг услуга се изисква в случаите, когато е необходимо да се проведе бюфет събитие в рамките на презентации, изложби, конференции, различни партита, където се очаква гостите да бъдат почерпени с храна и напитки.

Ако си мислите, че кетърингът е много скъп и достъпен само за най-богатите слоеве на обществото, това не е така. Често цената на кетъринг услугата  с богатото си меню може приятно да Ви изненада. Освен това събитието с услугите на нашата кетъринг фирма се превръща в истински празник, който ще се запомните.

Произходът на самото явление произхожда от Франция, по времето на Луи XIV.

Готвачът Франсоа Вател, който отговарял за изобилната храна и напитки на празниците на краля и свитата му, подготвял грандиозни приеми. Кулинарните му  шедьоври, съчетани с изискано сервирана маса, изумявали монарси и придворни.

Съвременните кетъринг услуги предоставят широк спектър от услуги за организиране на мащабни банкети, независимо от местоположението на събитието.

Форматите за кетъринг събития са безкрайни, но повечето от тях неизменно включват персонализирано съставяне на менюта, дегустация на клиенти, изпълнение, доставка до определено място и последващо обслужване. Самият процес на организиране на кухня може да протича по различни начини. Прочетете повече за кетъринг услугата и нейните предимства.

Какви са предимствата да поръчате кетъринг услуга?

  • Мобилност.

Благодарение на персонал от висококвалифицирани служители, необходимото съвременно оборудване, специалистите по кетъринг могат да организират за Вас тържество почти навсякъде, което несъмнено ще направи празника истинско тържествено събитие за всички негови участници.

  • Личен подход.

Специалистите по провеждане на кетъринг са фокусирани и върху индивидуалния подход към желанието на клиента, с разработването на концептуално меню.

  • Печелене на време.

Кетъринг компанията поема върху себе отговорност за безупречното обслужване, планиране на събитието и организация на процеса към клиента. Всички нюанси на подготовката, осъществяването и се превръщат в професионална задача за служителите на място.

  • Обслужване на произволен брой гости.

Добрата кетъринг услуга е в състояние да пресъздаде шедьоврите на кулинарното изкуство както за голям брой гости, така и за една двойка, което позволява да се реализират най-креативните, творчески идеи за организиране на събитие.

Кетърингът се превръща в истинско спасение за сватби, провеждани на необичайни места или извън града. На второто, банкетът и храната на сватбата като цяло са най-запомнящите се.

Рецепта от Fiore di Catering

За нови и интересни рецепти и новини, можете да посетите Facebook страницата ни.

Share this with friends

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *