Fiore Catering

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Fiore di Catering – кетъринг в София

кетъринг - fiore

Кетъринг в София на професионално ниво

Качество и прецизност

Повече за нас

кетъринг фирма

Желание за превъзходно усещане

Доверете се на нас за Вашето събитие с първокласен кетъринг!

Вижте нашето меню

кетъринг хапки

Отговорни в продуктите от начало до край

Качествени ястия и продукти за Вашето събитие.

Контакти с нас

Fiore di Catering – най-стилният кетъринг

Fiore di Catering  е един млад екип с изключителен опит и страхотно отношение към своите клиенти. Ние сме една отговорна и добре организирана фирма за кетъринг в София, която ще направи всичко необходимо за да изпълни всяко едно желание, за да бъдете доволни и щастливи.

Fiore di Catering (кетъринг София) предлага голям избор от изключително вкусни и стилни хапки. Качеството на обслужването и храната, която предлагаме е безупречно. Те спазват всички стандарти за безопасност и хигиена, за които може да гарантираме. Всички продукти, които използваме в нашата работа са винаги пресни и свежи.

Най-добрият и стилен кетъринг в София е Fiore di Catering. Ние ще организираме всяко едно събитие, което поискате и ще се погрижим за всеки елемент и детайл, за да може  Вие да се отпуснете и забавлявате заедно с Вашите гости. Ще направим всяко едно мероприятие стилно и запомнящо се, благодарение на нашето перфектно обслужване и превъзходна храна, за която ще говорят и след партито.

Кетъринг фирма на отлични цени

Ние предлагаме пълно обслужване. Ще ви спестим много време и средства, консултирайки Ви как да бъде организирано Вашето събитие, като определяне на броя на гостите и бюджета Ви до цялостно протичане на съответното тържество. Ще Ви осигурим всичко нужно като цветя, декорация, фотограф, музика и фойерверки. Нашия кетъринг в София ще Ви достави всичкото оборудване, което Ви е необходимо. Екипът ни от декоратори ще добави невероятен стил и класа, за да бъде Вашето събитие уникално.

Fiore di Catering предлага най-добрите и конкурентни цени. Нашите хапки са вкусни и интересни, с което ще направят Вашето тържество изключително. Всички изискванията, които имате ще бъдат удовлетворени и ще следим за изпълнението на всеки един детайл, защото щастието и радостта на всички нашите клиенти е от изключително значение.

Всяко едно мероприятие е уникално и различно, за това трябва да бъде обърнато специално внимание и отношение, което ние с радост и удоволствие ще осигурим за Вас.

Високо ниво на обслужване и качествени продукти от Фиоре Кетъринг София

При нас ще откриете голямо разнообразие от сладки и солени, топли и студени хапки за коктейлни менюта. Рецептите ни включват разнообразни изкушения с различни видове месо, с риба или вегетариански. Богати плата от деликатеси и луксозна селекция от сирена. Нашите хапки се отличават с високо качество на продуктите и неповторим вкус. Те са не само вкусни, но и радват окото. С тях ще поглезите сетивата си, но и ще впечатлите Вашите гости. Хапките са подходящо аранжирани и декорирани в унисон с цялостната визия на събитието. Предназначени за ценители на добрата храна, без съмнение, че ще задоволят и най-капризният вкус.

Освен качествените менютата, при нас ще получите и професионално обслужване. Към услугите ни е включена доставка на инвентар, необходим за организиране на Вашето събитие или парти. В допълнение предлагаме и цялостна организация на корпоративни и частни събития като сватби, рождени дни, абитуриентски балове. Разнообразните декорации, които можем да изработим включват фирмени лога от цветя, сватбена украса или тематична декорация. И всичко това при спазването на отлична хигиена. Към всеки клиент подхождаме индивидуално в зависимост от неговите нужди и изисквания. Ще останете доволни. Свидетелство за това са нашите лоялни клиенти и дългогодишни партньори.

Отдайте се на празничното настроение и посрещането на гостите, останалото оставете на нас!

Fiore di Catering ще Ви достави най-вкусният кетъринг в София

Често задавани въпроси

Въпрос: Как мога да поръчам кетъринг?

Отговор: Бихте могли да поръчате на телефон 0877 967 172, чрез формата за запитвания на сайта ни или директно на мейла ни – fiorecaterers@gmail.com. След всяка осъществена поръчка може да очаквате потвърждение от наша страна.

Въпрос: Мога ли да се възползвам от услугите ви извън рамките на София?

Отговор: Да. Ние осъществяваме, както цялостна организация на събития, така и доставка на инвентар, и всичко необходимо извън град София, като се начисляват допълнителни транспортни разходи.

Въпрос: Как се осъществява доставката на инвентар и имам ли допълнителни ангажименти към него?

Отговор: Осъществяваме доставката на желания от Вас инвентар до посочения от Вас адрес. Наши сътрудници ще бъдат при Вас в желания час. Оборудването, което Ви доставяме е във вид готов за ползване, а след събитието нямате допълнителни ангажименти към инвентара.

Въпрос: Колко най-рано преди събитието мога да поръчам?

Отговор: Очакваме да направите своята поръчка за кетъринг поне 3 дни преди събитието Ви. В зависимост от мащабите и размерът на поръчката, периодът може да варира. Поръчки се извършват след потвърждаване по телефон и/или e-mail.